Vullingen

Vullingen plaatsen
Wanneer de tandarts een gaatje ontdekt, vult hij deze op om verdere schade te voorkomen. Vullingen voorkomen onder andere tandbederf en behandelen eventuele pijn. Bij Tandartspraktijk Jacob Obrecht worden composietvullingen gebruikt. Deze passen precies bij de kleur van uw tanden en zijn bovendien zeer robuust. Hierdoor kunt u weer stralend lachen en geniet u weer van een gezond gebit.

Wilt u meer weten over vullingen? Maak een afspraak of vraag hulp door contact met ons op te nemen via onderstaande knoppen.
Ervaren tandartsen
Ruime openingstijden
Pijnloze behandelingen
Géén wachtlijst
Gaatjes vullen
We moeten een gaatje in uw tand of kies vullen om ergere problemen te kunnen voorkomen. Een gaatje kan ontstaan in een normale tand of kies, maar ook onder een kroon of een bestaande vulling. Als verdoving nodig is, geven we die tijdens het proces om ervoor te zorgen dat u helemaal geen pijn heeft.
Verschillende soorten vullingen
De tandarts kan drie verschillende soorten tandkleurige vullingen in de tand plaatsen, namelijk glasionomeer, composiet en compomeer. Omdat composietvullingen de sterkste van de drie zijn, gebruiken we die alleen bij Tandartspraktijk Jacob Obrecht. Wij kunnen ze in verschillende tinten vervaardigen, zodat ze zoveel mogelijk op de kleur van uw tanden lijken.
De voordelen van vullingen van composiet
Zoals al eerder gezegd hebben composietvullingen een aantal voordelen ten opzichte van andere vullingen. De hoogste hechting van composiet maakt het een topkeuze omdat het uw tand op de best mogelijke manier versterkt. Composietvullingen kunnen daarnaast in vrijwel elke tint worden geproduceerd. Niemand zal merken dat u daardoor vullingen heeft.

Om te voorkomen dat we goede delen moeten slijpen of verwijderen, hechten we het vulmateriaal aan de tand of kies.

  • De sterkere vullingen bieden de beste hechting
  • Identiek aan de natuurlijke tint van uw tanden
  • Duurzame materialen
Nu een afspraak inplannen
Zit u nog met een paar vragen wat vullingen betreft of wilt u meer weten over onze processen? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en helpen u ook een afspraak te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat u met een prachtige glimlach onze tandartspraktijk weer verlaat.

Een e-mail sturen naar info@tandarts-jacobobrecht.nl is ook mogelijk.
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.