Begeleiding bij angst

Begeleiding bij angst
Een groot deel van onze patiënten komen lachend naar hun afspraak, maar niet iedereen gaat graag naar de tandarts. Bij sommigen weerhoudt de angst voor de tandarts hen er zelfs van om ooit nog een afspraak te maken bij de tandarts.

Heeft u ook last van angst voor de tandarts? Wees niet ongerust; het personeel van Jacob Obrecht Tandartspraktijk is goed vertrouwd met nerveuze patiënten. Wij nemen altijd de tijd voor u en voeren de behandelingen pijnloos uit. Met deze aanpak hopen wij u te helpen uw angst te overwinnen, zodat een bezoek aan de tandarts een gewoonte wordt.


Plan een afspraak via de onderstaande button. Bent u nog niet eerder in onze praktijk geweest? Schrijf u dan eenvoudig in via onze website.
Ervaren tandartsen
Ruime openingstijden
Pijnloze behandelingen
Géén wachtlijst
Angst bij kinderen voorkomen 
Wij adviseren u om uw kind op jonge leeftijd mee te nemen naar onze praktijk om te voorkomen dat uw kind later angst voor de tandarts ontwikkelt. Op deze manier kunnen ze wennen aan de omgeving en leren ze de procedures, het gereedschap en de verschillende geluiden en bewegingen in de praktijk kennen. U kunt er op deze manier voor zorgen dat uw kind later met vertrouwen en zonder angst naar de tandarts gaat.
Maak meteen een afspraak
Wilt u uw tandarts persoonlijk spreken? Bel dan naar 020 67 927 28 om ons te bereiken. Doordeweeks is onze praktijk geopend van 8:20 tot 18:00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@tandarts-jacobobrecht.nl
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.