Mondhygiënist

Mondhygiëne Amsterdam
Een goede mondhygiëne kan bijna alle gebitsproblemen voorkomen. Om uw gebit zo goed mogelijk te verzorgen adviseren wij u vrijwel altijd een afspraak te maken met de mondhygiënist. U heeft voor het maken van een afspraak geen aanbeveling van een tandarts nodig.

Zoekt u een tandarts in Amsterdam die u kan helpen met uw mondhygiëne? Tandartspraktijk Jacob Obrecht heeft specialisten in huis die zorgen voor een prachtige lach. Neem contact op met onze praktijk in Amsterdam-Zuid voor een afspraak.
Ervaren tandartsen
Ruime openingstijden
Pijnloze behandelingen
Géén wachtlijst
Het voorkomen van gebitsproblemen
Een van de belangrijkste taken van onze tandartsen en mondhygiënisten is het voorkomen van tandheelkundige problemen. Een goede mondhygiëne helpt bijna alle tandheelkundige problemen te voorkomen.

Wij adviseren twee keer per jaar een gezamenlijke afspraak te maken met de tandarts en mondhygiënist om een goede mondhygiëne te behouden en tandproblemen te voorkomen. De mondhygiënist reinigt uw tanden en tandvlees terwijl de tandarts het gebit onderzoekt op eventuele gebitsproblemen.
Wanneer is het tijd om naar de mondhygiënist te gaan?
Het is raadzaam om een afspraak te maken met onze mondhygiënist als u een van de volgende problemen ervaart:

● Tanden of kiezen die loszitten
● Tandvlees dat bloedt bij het poetsen
● Rood en gezwollen tandvlees
● Last van tandsteen
● Een slechte adem
● Tandvlees dat zich terugtrekt
● Veel last van gaatjes
Plan nu een afspraak in
Tandartspraktijk Jacob Obrecht in Amsterdam biedt patiënten alle mogelijke behandelingen op het gebied van tandheelkunde. Ook voor een goede mondhygiëne bent u van harte welkom bij onze tandartspraktijk.
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.
Inschrijven als nieuwe patiënt bij de Tandartspraktijk Jacob Obrecht kan via ons online formulier.